NIEUW: Ontdek de Plop-Up in Nieuwpoort!

NIEUW: Ontdek de Plop-Up in Nieuwpoort! Nu open!

De allereerste Plop-Up is nu geopend!

Deze unieke winkel vlakbij de zeedijk in Nieuwpoort biedt bezoekers de kans om alles te ontdekken over het Plopsaland Resort - met Plopsaland De Panne, waterpark Plopsaqua De Panne, verblijfsaccommodaties en shows - en de andere Plopsa-parken in binnen- en buitenland.

Schermen

In de Plop-Up staan 17 schermen klaar om je op een leuke manier te informeren en te entertainen. Op een interactieve manier kan je kennis maken met de magische wereld van Plopsa. Bovendien kun je hier terecht met al je vragen over het boeken van tickets en verblijven.

Op zoek naar een toffe Studio 100-knuffel? Ook daarvoor kan je in de Plop-Up in Nieuwpoort terecht!

fd
Plopsaland Resort
In de Plop-Up kom je alles te weten over het Plopsaland Resort. Laat je informeren over de verschillende verblijfsmogelijkheden en plan je magisch verblijf met behulp van ons team in de shop.
fd
Shows in het Studio 100 Theater De Panne
In de Plop-Up krijg je alle informatie over de betoverende shows in het Studio 100 Theater De Panne. Zin in een avondje vol glitter en glamour? Dan is de Gert & James ZomerRevue zeker iets voor jou. Of word je liever betoverd door de Sprookjesmusical Sneeuwwitje? Kom het ontdekken in de shop!
fd
Internationale Plopsa-parken
Kom naar de shop en leer alles over de verschillende Plopsa-parken. Zin in een avontuurlijke uitstap in de Ardennen of een dag vol waterpret? Ontdek welk park het beste bij jou past!

Openingstijden

De Plop-Up in Nieuwpoort is dagelijks geopend van 10u00 tot 13u00 en van 14u00 tot 18u00.

Adres & route

Je vindt de Plop-Up in de winkelstraat in Nieuwpoort-Bad, vlakbij de zeedijk.

Plop-Up
Albert I Laan 173
Nieuwpoort

Bezoek ook de Plopsa Winkel in Wijnegem Shop Eat Enjoy!

Bezoek ook de Plopsa Winkel in Wijnegem Shop Eat Enjoy!

In de Plopsa Winkel in shoppingcenter Wijnegem Shop Eat Enjoy vind je een uitgebreide collectie Studio 100-merchandising, van gezelschapsspellen en CD’s tot knuffels en kleding! Al 20 jaar verwelkomt de winkel bezoekers in de wondere wereld van Studio 100. Voor kinderen is het een magische plek vol favoriete personages, en voor tieners een nostalgische trip down memory lane.