Uw browser is oud. Hij heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites. Lees meer over hoe uw browser te upgraden
Toggle menu

nl

UITVERKOCHT - Niels Destadsbader - Exclusieve Avant-Première

Niels Destadsbader - Exclusieve Avant-Première
26 april 2019 - 20u

Hij speelde samen met boezemvriend Miguel Wiels vier uitverkochte theatershows in Vlaanderen, deed alle grote zomerfestivals aan en als kers op de taart stond hij tweemaal in een uitverkocht Sportpaleis in het teken van zijn 30ste verjaardag. 2018 was zonder twijfel hét jaar van Niels Destadsbader.

Op de eerste dag van het nieuwe jaar deelde Niels Destadsbader een filmpje met zijn fans. Met een originele nieuwjaarsbrief maakte hij bekend dat hij dit voorjaar optreedt in de intieme setting van een aantal Vlaamse theaters. 

De tickets voor de unieke en intieme concertreeks waren meteen uitverkocht! Onder de noemer ‘Niels Destadsbader in de kinderschoenen’ keert Niels terug naar zijn kindertijd, waarbij hij zijn eigen hits brengt, aangevuld met liedjes uit zijn jeugd. Niels deelt alles. Van zijn eerste kus tot zijn eerste nota.

Fantastisch nieuws voor de inwoners van De Panne, Koksijde & Veurne, en alle Plopsa-abonnees! Op 26 april komt de exclusieve avant-première naar het Plopsa Theater! 

Bestel nu je tickets! - UITVERKOCHT

   

Deuren open: 19u00
Start Show: 20u00