Uw browser is oud. Hij heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites. Lees meer over hoe uw browser te upgraden
Toggle menu

nl

Ment TV - Vlaamse Top 10

OPNAME MENT TV - DE VLAAMSE TOP 10 MET MÉÉR DAN 30 TOPARTIESTEN

Combineer je dagje Plopsaland De Panne met een unieke parade van méér dan 30 topartiesten tijdens de opnames van De Vlaamse Top 10 voor MENT TV! De presentatie is in handen van Lindsay & Herbert Verhaeghe!

TICKETS

Er zijn enkel combitickets met Plopsaland De Panne mogelijk:

- Kort bezoek aan Plopsaland De Panne (toegang tot het park vanaf 15u00)

- Ment Vlaamse Top 10 vanaf 18u30 in Plopsa Theater

Prijs: 12,99 euro (incl. reservatiekosten)

BESTEL TELEFONISCH VIA 070 345 999

 

TICKET PLOPSA ABONNEES

Met je PlopsaFunCard* betaal je slechts 9,99 euro (incl. reservatiekosten) voor de opname van de Ment Vlaamse Top 10 vanaf 18u30.

*Opgelet, de tickets zijn enkel geldig in combinatie met een persoonlijke Plopsa-FunCard die nog geldig is de dag van de voorstelling.

INWONERS DE PANNE, VEURNE & KOKSIJDE

Als inwoner van De Panne, Veurne & Koksijde* betaal je slechts 9,99 euro (incl. reservatiekosten) voor de opname van de Ment Vlaamse Top 10 vanaf 18u30. Bovendien kan je van een kort bezoek aan Plopsaland De Panne genieten (Toegang tot het park vanaf 15u00).

Tickets kunnen ook aangekocht worden bij de Dienst Toerisme in De Panne (enkel inwoners De Panne) en de bibliotheek van Veurne (enkel inwoners Veurne).

*Opgelet, de voordeelprijs wordt alleen toegekend op vertoon van de eigen identiteitskaart.

Open:oktober03