Uw browser is oud. Hij heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites. Lees meer over hoe uw browser te upgraden
Toggle menu

nl

Kerstconcert - MAGISCH MOOI

Een unieke kerstshow die ondermeer FRANS BAUER op vrijdag 14 december 2018 naar Plopsa Theater De Panne brengt!

Vrijdag 14 december 2018 spijker je best nu al vast in je agenda voor een nooit eerder getoonde kerstshow. Niet één ster maar liefst drie magische stemmen en elk op zich betoverend mooi. Zo kunnen we van Garry Hagger op z’n minst zeggen dat’t een vakman is die z’n kunde vereeuwigde in “Het Allermooiste”, een plaat waarmee hij goud haalde! De mooiste liedjes en betoverende kerstverhalen met zelfs een internationale touch! De Zuid Afrikaanse popzangeres Nádine (lees en spreek Neydean) is in haar thuisland goed voor liefst 500.000 verkochte albums, heeft een eigen TV show en veroverde reeds in 2014 tal van Vlaamse harten met enkele unieke kerstshows. Naast ijzersterke eigen songs en Christmas Classics zal ze enkele duetten ten beste geven. Met Garry Hagger maar zeker ook met de man die KERST 2018 helemaal magisch maakt : Frans Bauer. Een wonderlijke show met drie schitterende persoonlijkheden onder live begeleiding van de muzikanten van de Holland Show Band, die op een sfeerrijke wijze de mooiste liedjes van de artiesten en de allergrootste kerstsongs zullen omlijsten . “Als Sterren Aan De Hemel Staan”… op vrijdag 14 december 2018…. zullen ze nog nooit zo gefonkeld hebben als in Plopsa Theater. Garry Hagger, Nádine en Frans Bauer… in een een magisch mooie kerstshow!

Deze magisch mooie show begint om 20:00.

TICKETS

 

Tickets: € 42,00 (incl. reservatiekosten)

 

ABONNEES

Ticket Plopsa-abonnees: €31,50 (incl. reservatiekosten)

Plopsa-abonnees ontvangen 25% korting per abonnee op tickets.
Opgelet, de tickets zijn enkel geldig in combinatie met een persoonlijke Plopsa-jaarabonnement dat nog geldig is op de dag van de voorstelling.

 

INWONERS WESTKUST

Ticket inwoners: €31,50 (incl. reservatiekosten)

Inwoners van De Panne, Veurne, Koksijde hebben 25% korting per persoon op tickets. betalen slechts € 31,50 (incl. reservatiekosten).
Tickets kunnen aangekocht worden bij de Dienst Toerisme in De Panne (enkel inwoners De Panne), de bibliotheek van Veurne (enkel inwoners Veurne) en aan het onthaal van Plopsaland De Panne.

Opgelet: voordeelprijs wordt alleen toegekend op vertoon van de eigen identiteitskaart.

 

Gesloten op:Elke openingsdag