Uw browser is oud. Hij heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites. Lees meer over hoe uw browser te upgraden
Toggle menu

nl

Gers Pardoel

GERS PARDOEL - BIJZONDER

Gers Pardoel is bekend van de hits ‘Ik Neem Je Mee’, ’Bagagedrager’, ‘Louise’, 'Zo Bijzonder' en ‘Ma Chérie’ en van zijn opgemerkte deelname aan Liefde Voor Muziek. Eind 2017 was er zijn nieuw album 'Voor M'n Kids'. Daarnaast is hij druk bezig met het produceren van nieuwe producties voor anderen.

In het najaar van 2018 en het voorjaar van 2019 duikt Gers Pardoel opnieuw de theaters in. Op zaterdag 19 januari 2019 komt hij optreden in het Plopsa Theater in De Panne. Bij zijn vorige theatertour wist hij volle zalen te lokken, met unaniem lovende reacties.
Uiteraard komen alle hits aan bod, maar ook andere pareltjes die net niet de radio haalden. Gers zorgt voor een muzikale trip waarbij hij het publiek onder andere mee neemt naar de totstandkoming van de grote hits. Leuke anekdotes en straffe verhalen zullen daarbij niet ontbreken.

Gers : "Door de intieme sfeer van het theater op te zoeken voel ik mij dichterbij mijn gasten en verwacht ik hen mee te kunnen nemen in mijn verhaal. Een show in het theater is een van mijn dromen".

TICKETS

Tickets: € 34,00

ABONNEES

Plopsa-abonnees hebben 25% korting per persoon op tickets.
Opgelet, de tickets zijn enkel geldig in combinatie met een persoonlijke Plopsa-jaarabonnement dat nog geldig is op de dag van de voorstelling.
 

INWONERS WESTKUST

Inwoners van De Panne, Veurne, Koksijde hebben 25% korting per persoon op tickets.
Tickets kunnen aangekocht worden bij de Dienst Toerisme in De Panne (enkel inwoners De Panne), de bibliotheek van Veurne (enkel inwoners Veurne) en aan het onthaal van Plopsaland De Panne.

Opgelet: voordeelprijs wordt alleen toegekend op vertoon van de eigen identiteitskaart.

 

Gesloten op:Elke openingsdag