Boek nu jouw Plopsa-schoolreis en ontvang een gratis ijsje voor iedere leerling!

Boek nu jouw Plopsa-schoolreis en ontvang een gratis ijsje voor iedere leerling!

Boek nu jouw Plopsa-schoolreis en ontvang een gratis ijsje voor iedere leerling!

Bij het plannen van een onvergetelijke schoolreis naar je favoriete Plopsa-park wil je natuurlijk het beste voor je leerlingen. Daarom biedt Plopsa voor online boekingen die voltooid worden vóór 1 april 2024 een GRATIS waterijsje (t.w.v. €3,00) voor iedere leerling.

Exclusieve aanbiedingen: ontvang geweldige voordelen!

1. GRATIS waterijsje voor iedere leerling

1. GRATIS waterijsje voor iedere leerling

Elke leerling ontvangt een GRATIS verfrissend waterijsje ter waarde van €3,00 om de dag nog specialer te maken. Boek je schoolreis online vóór 1 april 2024 om van deze exclusieve aanbieding te profiteren. Wacht niet en boek zo snel mogelijk, want de beschikbaarheid van dit voordeel is beperkt!

De schoolreis moet plaatsvinden vóór 1 januari 2025 om in aanmerking te komen voor deze vroegboekactie. Deze aanbieding is geldig in Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Station Antwerp, Plopsaqua Landen-Hannuit, Plopsa Coo Ardennes en Plopsa Indoor Coevorden.

2. Ongeziene voordeeltarieven voor scholen

2. Ongeziene voordeeltarieven voor scholen

Geniet als school van een exclusief gereduceerd tarief met tot wel 49% korting bij het boeken van je schoolreis naar een Plopsa-park. Een voordelige en magische dag voor jou en je leerlingen!

 • Plopsaland De Panne: vanaf €22,00 i.p.v. €48,50
 • Plopsa Coo: €14,50 i.p.v. €29,50
 • Plopsaqua De Panne: €13,50 i.p.v. €27,50
 • Plopsa Indoor Hasselt: €13,50 i.p.v. €27,50
 • Plopsa Station Antwerp: €13,50 i.p.v. €27,50
 • Plopsaqua Landen-Hannuit: €13,50 i.p.v. €27,50
 • Plopsa Indoor Coevorden: €13,50 i.p.v. €27,50

3. Gratis toegang voor begeleiders

3. Gratis toegang voor begeleiders

Per 15 leerlingen uit het lager of secundair onderwijs geniet 1 begeleider van GRATIS toegang tot het park. In het kleuteronderwijs kan 1 begeleider per 10 leerlingen gratis meegenieten van de Plopsa-sfeer.

4. Plopsa-diploma voor elke leerling

4. Plopsa-diploma voor elke leerling

Elke leerling krijgt een Plopsa-diploma met de handtekeningen van de Plopsa-figuren en een exclusieve kortingsbon (2 tickets ≥ 1m kopen = 3e ticket ≥ 1m gratis) voor een volgend bezoek aan een Plopsa-park.

5. Herbezoekvoordeel voor leerkrachten

5. Herbezoekvoordeel voor leerkrachten

Als je na de schoolreis één van de Plopsa-parken wil ontdekken, geniet je als leerkracht van GRATIS toegang en krijgen tot 3 vergezellende personen 50% korting op hun ticket ≥ 1m.

Wacht niet langer en bezorg je leerlingen een dag vol vreugde en magie in hun favoriete Plopsa-park! Boek vandaag nog en geniet uitzonderlijk van een GRATIS waterijsje per leerling bij een schoolreis die plaatsvindt vóór 01/01/2025.

Hoe boek ik deze geweldige vroegboekactie?

 1. Ga naar de reservatiepagina voor schoolreizen
 2. Kies het Plopsa-park dat je wil bezoeken met je klas
 3. Duid het aantal leerlingen en begeleiders aan
 4. Maak jouw schoolreis compleet met een heerlijke maaltijd (optioneel)
 5. Rond je reservatie af

Voorwaarden

De voordeeltarieven voor een schoolreis zijn geldig vanaf minimaal 10 leerlingen (kleuteronderwijs), minimaal 15 leerlingen (lager en secundair onderwijs) en minimaal 6 leerlingen (speciaal onderwijs). Aanbod geldig voor schoolreizen die plaatsvinden voor 1 januari 2025 en gereserveerd worden voor 1 april 2024. Iedere leerling ontvangt één gratis waterijsje. Aanbod enkel online. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of voordelen.