1 jaar Plopsa-plezier met €15 korting!

Droom je van 1 jaar boordevol Plopsa-plezier? Profiteer dan nu van €15 korting op de Plopsa-abonnementen dankzij de promocode 'PLOPSADEALS'!

Voor slechts €84,99 in plaats van €99,99 geniet je met een Plopsa-FunCard van toegang tot alle Plopsa-pretparken en heel wat andere kortingen en voordelen. Zin in een verfrissende duik in de Plopsaqua-waterparken? Dan is de Plopsa-SwimCard iets voor jou!

Ga je liever all the way? De Plopsa-GoldCard is dé all-in formule voor iedere Plopsa-fan met onbeperkte toegang tot alle Plopsa-pretparken en -waterparken, parking en nog meer voordelen! Dankzij de promocode 'PLOPSADEALS' heb je al een Plopsa-GoldCard voor slechts €159,99 in plaats van €174,99!

⚠️ NO RISK-FORMULE ⚠️
Verloren dagen worden in geval van de sluiting van de Plopsa-parken altijd gecompenseerd. Bovendien is je Plopsa-jaarabonnement pas geldig op de eerste dag van je bezoek en blijft deze daarna 12 maanden geldig. Een Plopsa-jaarabonnement aankopen betekent dus geen enkel risico!

Kies hieronder het abonnement dat bij jou past:

Gebruik bij het bestellen de promocode PLOPSADEALS om van €15 korting per abonnement te genieten. Zo bestel je je abonnement met korting.

Alle voordelen met jouw Plopsa-abonnement

Naast onbeperkte toegang tot de Plopsa-pretparken en/of -waterparken geniet je ook van:

 • 50% korting bij elk bezoek aan de waterpretparken Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannuit (met een Plopsa-FunCard)
 • Tot 50% korting bij meer dan 70 andere pret- en dierenparken in binnen- en buitenland zoals Walibi, Bobbejaanland, Pairi Daiza, Kinepolis, Efteling en Phantasialand
 • 10% korting op aankopen in de Plopsa Winkels
  M.u.v. reeds afgeprijsde artikelen, huur lockers, bolderkarren & aankoop tickets/abonnementen
 • 10% korting op een verblijfsarrangement in het Plopsa Hotel
 • 10% korting op een maaltijd in het Prinsessia Restaurant
 • 25% korting bij shows in het Proximus Theater

Met een Plopsa-GoldCard geniet je bovendien van nog meer voordelen, waaronder gratis parking en een gratis Holiday Park Express Pass bij ieder bezoek!

Hoe bestellen?

 1. Ga naar de online shop
 2. Selecteer het aantal nodige Plopsa-abonnementen ≥ 1m
 3. Ga verder naar DOORGAAN
 4. Vul alle nodige gegevens in
 5. Voer de kortingscode PLOPSADEALS in. Hiermee verschijnt het Plopsa-abonnement ≥ 1m met de juiste korting.
 6. Rond de aankoop af

Betaal je liever per maand?

Voor slechts €10,99 per maand geniet je met een Plopsa-FunCard van toegang tot alle Plopsa-pretparken en heel wat andere kortingen en voordelen. Zin in een verfrissende duik in de Plopsaqua-waterparken? Dan is de Plopsa-SwimCard iets voor jou, voor slechts €10,99 per maand! Een Plopsa-GoldCard heb je al voor slechts €14,99 per maand!

Voorwaarden

Je Plopsa-abonnement gaat pas in op de dag van je eerste bezoek. Actie loopt tot en met 9 januari 2022. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of voordelen. Actie enkel online.