Uw browser is oud. Hij heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites. Lees meer over hoe uw browser te upgraden
Toggle menu

nl

Kalender:  21 oktober 2012

Openingsuren: 10.00 - 18.00

Shows & Events

Maya Show

Willy, Flip & Lili hebben een leuk idee: ze gaan Maya verrassen op haar verjaardag met een superleuk verjaardagsfeestje en iedereen is uitgenodigd. De muziek staat klaar om samen met alle aanwezigen de Maya Dans te dansen en enkele keileuke liedjes te zingen. Maar net wanneer het feestje gaat beginnen denken ze aan iets ... ze hebben geen geschenk! Hoe ze dit gaan oplossen en hoe jullie daarbij kunnen helpen kom je allemaal te weten in de gloednieuwe Maya De Bij Show, dagelijks in het Plopsa Theater!

Meer info

Uren

Optreden K3

Trek je dansschoenen aan, verwen je stembanden en zorg dat je goed uitgerust bent want K3 komt naar Plopsaland De Panne! Samen met de populaire meisjes van K3 vieren we een supergroot dans- & zangfeest in Plopsaland De Panne! Karen, Kristel en Josje zetten het dorpsplein in vuur en vlam!

Dit optreden mag je niet missen!

Meer info

Klus show

Zing en dans samen met Kabouter Klus de leukste kabouterhits tijdens een superspannend Kabouteravontuur!

 

Meer info

Meet & Greets

Bumba & Bumbalu

Ontmoet Bumba & Bumbalu bij het Klein Theater aan het Kermisplein! Zing en dans mee met deze twee leuke clowns! Ga met hen op de foto als souvenir aan deze fantastische dag! 

Meer info

Wickie & Halvar

Wickie de Viking, de stoerste jongen uit het noorden begroet dagelijks samen met zijn vader Halvar de vikingfans tijdens deze boeiende meet & greet. Maak even tijd voor een leuke foto samen met Wickie en Halvar! Vergeet absoluut je vikinghelm niet!

Meer info

Kaatje & Viktor

Kaatje en Viktor brengen een bezoekje aan De Wereld van Kaatje. En natuurlijk maken ze beiden graag tijd voor een leuke foto! Een blijvende herinnering aan je eerste kennismaking aan de gigantische schuddebol van Kaatje, Kamiel en Viktor! 

Meer info

Piet Piraat & Berend Brokkenpap

Schip ahoi piraatjes! Piet Piraat en Berend Brokkenpap verlaten de Scheve Schuit om met jullie te dansen bij de SuperSplash! Ga nog snel met hen op de foto voor ze terugkeren naar hun Scheve Schuit voor een nieuw avontuur op de Zeven Zeeën!

Meer info

Maya de Bij & Flip

Ken je ons lieve bijtje Maya? Haast je dan naar Mayaland! Maya de Bij en haar vriend Flip komen langs voor een Meet & Greet! Ga samen op de foto en laat je betoveren door het prachtige Mayaland!

Meer info

Kabouter Plop & Kwebbel

Plopperdeplop, ken jij de Plopdans? Kom dan zeker meedansen met Kabouter Plop & Kwebbel aan het podium bij De Eendjes! Wil je samen op de foto met je favoriete tv-helden of een mooie tekening afgeven? Deze lieve kabouters maken er graag tijd voor!

Meer info

Mega Mindy & Mega Toby

Wil jij superheldin Mega Mindy en haar grote liefde Mega Toby ontmoeten? Vlieg dan zeker naar de Mega Mindy zone want ze komen er langs met de Mega Mobiel! Zing en dans mee met haar bekendste hits en laat een Megastoere foto maken als souvenir! Vanaf nu ben jij ook een held!

Meer info

Decors

ROX

Wil je ROX uit de gelijknamige reeks van op de televisie in het echt bewonderen? Dat kan!

Tussen het oplossen van misdaden door staat de superwagen van Rick, Olivia en Xavier geregeld in Plopsaland De Panne!

Meer info

Gesloten attracties

De Koffiekopjes

Een klassieke swinger van formaat! Stap in een reuzengrote koffiekop en laat je rondzwieren tijdens de sierlijke dans van de koffiekopjes!

De leuke draaiende dansbewegingen bezorgen klein en groot vast en zeker kriebels in de buik. Dat wordt lachen!

Meer info