Uw browser is oud. Hij heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites. Lees meer over hoe uw browser te upgraden
Toggle menu

nl

Start Driedaagse De Panne-Koksijde

START Ontbijt Driedaagse De Panne-Koksijde

Programma:
9u: Start ontbijt
9u30: Start ploegvoorstelling
11u50: Start rit 1

VRIJE TOEGANG TOT HET DORPSPLEIN

Enkele dagen voor het pretparkseizoen terug officieel van start gaat opent Plopsaland De Panne exclusief z’n deuren voor de grote start van de DRIEDAAGSE VAN DE PANNE - KOKSIJDE! De toegang tot de startzone met ploegenvoorstelling op het Fonteinenplein van Plopsaland De Panne is gratis. Bovendien zijn er verschillende drank- & eetstandjes en zorgt men voor de nodige ambi. De start vindt plaats omstreeks 11u45. Uiteraard kan u vooraf al genieten van de ploegenvoorstelling en de typische sfeer die bij de start van een grote wielerwedstrijd hoort. GRATIS TOEGANG Iedereen is welkom om de start van de DRIEDAAGSE bij te wonen. Via de hoofdingang van Plopsaland De Panne kan je het startplein betreden en kan je de ploegenvoorstelling op de kiosk live meemaken. De toegang is volledig GRATIS! Er is auto en fietsparking voorzien en ook de Kusttram van De Lijn houdt halt net bij de inkom (en dus de startzone) van het park.

TICKET VIP ONTBIJT €30

Met dit ticket hebt u toegang tot de speciale VIP zone en kunt u genieten van een geanimeerd uitgebreid ontbijt in aanwezigheid van de wielerlegendes. Vanuit de VIP zone en/of vanop de balkons hebt u een schitterend zicht over de start van de 1e rit in deze meerdagenwedstrijd. U kan ontbijten vanaf 9u. 

Assortiment brood, op steenoven gebakken boerenpistolet, koffiekoeken en croissants, fijne vleeswaren en kaassoorten, omelet met spek en worstjes, pannenkoekjes, yoghurt, fruitmand, confituur, Meli-honing en -choco en peperkoek Vondelmolen. Dranken: Koffie, thee, warme/koude Cécemel, Fristi & fruitsap. Glas Champagne aangeboden door Gemeente De Panne. 

TICKETS

Tickets: €30


 

ABONNEES

Plopsa-abonnees genieten 25% korting per persoon op hun tickets.
Opgelet: de tickets zijn enkel geldig in combinatie met een persoonlijke & geldige Plopsa-FunCard!

Opgelet, de tickets zijn enkel geldig in combinatie met een persoonlijke Plopsa-FunCard die nog geldig is de dag van het ontbijt.

INWONERS WESTKUST

Inwoners van De Panne, Veurne, Koksijde & Nieuwpoort genieten 25% korting per persoon op hun tickets.
Tickets kunnen aangekocht worden bij de Dienst Toerisme in De Panne (enkel inwoners De Panne) en de bibliotheek van Veurne (enkel inwoners Veurne als je geen computer of internet hebt).

Opgelet: voordeelprijs wordt alleen toegekend op vertoon van de eigen identiteitskaart.

De attracties zijn op deze dag vanzelfsprekend gesloten. 

Open:maart
28