Uw browser is oud. Hij heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites. Lees meer over hoe uw browser te upgraden
Toggle menu

nl

Gers Pardoel - uitverkocht

GERS PARDOEL NEEMT JE MEE - Theatershow

Gers Pardoel, bekend van de hits ‘Ik Neem Je Mee’, ’Bagagedrager’, ‘Louise’, ‘Zo Bijzonder’ en ‘Zonder Jou’ werkte de voorbije maanden aan nieuwe muziek voor zijn solo project en is daarnaast druk bezig met het produceren van nieuwe producties voor anderen.

Eind 2017 komt het nieuwe album van Gers uit en op 17 februari 2018 stelt hij dit voor in Plopsa Theater in De Panne. Uiteraard komen daar alle hits aan bod, maar ook andere pareltjes die nog niet op de radio gespeeld werden. Gers zorgt voor een muzikale trip waarbij hij ook vertelt over zijn droom, van keukenboer naar artiest. Hij neemt het publiek mee naar de totstandkoming van de grote hits.

TICKETS

Tickets: € 29,99

ABONNEES

Plopsa-abonnees hebben 25% korting per persoon op tickets.
Opgelet, de tickets zijn enkel geldig in combinatie met een persoonlijke Plopsa-jaarabonnement die nog geldig is op de dag van de voorstelling.
 

INWONERS WESTKUST

Inwoners van De Panne, Veurne, Koksijde hebben 25% korting per persoon op tickets.
Tickets kunnen aangekocht worden bij de Dienst Toerisme in De Panne (enkel inwoners De Panne), de bibliotheek van Veurne (enkel inwoners Veurne) en aan het onthaal van Plopsaland De Panne.

Opgelet: voordeelprijs wordt alleen toegekend op vertoon van de eigen identiteitskaart.

 

Open:februari
17 (20:30)