Uw browser is oud. Hij heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites. Lees meer over hoe uw browser te upgraden
Toggle menu

nl

Een Perfect Huwelijk - De Komedie Compagnie

DE PARTY Komedie van 2015

Wanneer? 21 NOVEMBER 2015 om 20u30
Waar? Plopsa Theater - De Panne

Een bruidegom wordt wakker in de bruidssuite met een gigantische buil op zijn hoofd en naast hem in bed, een onbekend meisje! Hij herinnert zich zo goed als niks meer van het feest dat hij de avond voordien organiseerde om zijn vrijgezellenbestaan vaarwel te zeggen. De radeloze jongeman gaat op zoek naar alle mogelijke oplossingen om deze scheve situatie zo snel mogelijk recht te zetten… Zijn toekomstige vrouw is immers onderweg naar het hotel met zijn schoonmoeder, de steun en toeverlaat van dochterlief in alle mogelijke stress situaties!

TICKETS

Tickets: €17.50

Abonnees

Plopsa-abonnees genieten 25% korting per persoon op hun tickets.
Opgelet: de tickets zijn enkel geldig in combinatie met een persoonlijke & geldige Plopsa-FunCard!

Inwoners De Panne & Veurne

Inwoners van De Panne en Veurne genieten 25% korting per persoon op hun tickets.
Tickets kunnen ook aangekocht worden bij de Dienst Toerisme in De Panne (enkel inwoners De Panne) en de bibliotheek van Veurne (enkel inwoners Veurne). 
Opgelet: voordeelprijs wordt alleen toegekend op vertoon van de eigen identiteitskaart.

VOORAF IETS ETEN?

Wil je vooraf iets eten in Maya's Restaurant? 
Dan zijn er (optioneel) 2 menuformules beschikbaar:

Volwassenen €12,50: 
Keuze uit balletjes in tomatensaus OF vol-au-vent met frietjes of gebakken aardappelen en sausje; 1 pils of 1 softdrink 30 cl. 

Kinderen €10: 
Keuze uit kinderschotel balletjes in tomatensaus OF vol-au-vent met frietjes of gebakken aardappelen en sausje; 1 Capri-Sun, Cécémel of Fristi (20 cl).


 

Personen met een handicap (rolstoelen)

Bestel je tickets telefonisch via 070 345 999.

CAST

PATRICK ONZIA
Patrick is een zanger, acteur, entertainer, presentator, enz...  Kinderen kennen hem als Dobus en als aangever was Patrick een vaste waarde bij de Caals & Van Vooren revues. Patrick is vertrouwd met komedie en speelt regelmatig in Vlaanderen en Nederland. Vorig seizoen nog in het succesvolle Taxi Taxi.
 
DIRK VAN VOOREN
Dirk is vooral bekend van zijn acts, revues en shows. Kinderen kennen hem uit de serie Piet Piraat. Hij is de bezieler van deze compagnie en speelde al verscheidene komedies, zoals Wat een soep, Kom van dat dak af en Zwijg Kleine!
 
BRITT VAN DER BORGHT
Britt werd bekend in De Kotmadam. Ze speelde in W817 en in Plop in de wolken. Maakte samen met Anne Denolf het sketchprogramma Oekanda. In 2008 was ze te bewonderen in Steracteur Sterartiest. Bij de Komedie Compagnie is Britt regelmatig te zien in verschillende komedies.
 
ANN VAN DEN BROECK
Ann speelde in diverse musicals, zoals The Hired Man, A little Night Music, She Loves Me, Merrily We Roll Along, Into The Woods, Dracula, Peter Pan, Edith & Simone, Beauty and the Beast en Elisabeth. Ze is ook bekend van haar tv rollen in Thuis en Spoed. Ze werd in haar carrière al enkele malen genomineerd en won in 2004 haar eerste Vlaamse Musicalprijs.
 
FLEUR BRUSSELMANS
Fleur studeerde aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel, waar ze de richting musical volgde. Haar bekendste rol is die van Emma in de tienersoap Spring. Je vindt haar ook regelmatig terug in musicals. Jaarlijks organiseert ze ook een musicalstage voor kinderen. Het is haar eerste komedie bij de compagnie.
 
DANNI HEYLEN
Haar bekendste rol is ongetwijfeld die van Pascale De Backer in de populaire serie F.C. De Kampieoenen. Zij vertolkt deze rol al sinds de start van de serie op 6 oktober 1990. In 1974 echter begon ze haar carrière als actrice in het gezelschap ‘Het reizend volkstheater’. In 2011 was ze al te gast bij ons naast Carry Goossens in Als de kat van huis is.
 
REGIE : DIRK LAVRYSEN
Gesloten op:Elke openingsdag