Uw browser is oud. Hij heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites. Lees meer over hoe uw browser te upgraden
Toggle menu

nl

Clouseau30

Exclusieve première - UITVERKOCHT

Wanneer? 7 oktober 2017 om 20u30
Waar? Plopsa Theater - De Panne 

In 1987 brengt Clouseau met ‘Brandweer’ zijn eerste single uit, naar aanleiding van het eerste “serieuze” optreden, namelijk de opening van Marktrock Leuven. Zonder het zelf te beseffen, geeft de groep daarmee het startschot aan een van de grootste muzikale succesverhalen die Vlaanderen tot vandaag kent.

De grote doorbraak volgde in 1989, dankzij singles als ‘Anne’ en ‘Daar Gaat Ze’. Debuutplaat ‘Hoezo’ verschijnt, Nederland gaat voor de bijl, de band neemt deel aan het Eurosongfestival in Rome, en op liveshows gillen steeds meer fans de naam van frontman Koen Wauters. “Clouseaumania” is een feit.

Sindsdien bleef Clouseau keihard aan de weg timmeren, met als gevolg meer dan 100 Sportpaleis-shows, twaalf Nederlandstalige tópplaten en een haast eindeloze stroom hits.

Vandaag, 30 jaar na ‘Brandweer’, blikt de groep terug op een ongelooflijk sprookje. Om dat in de verf te zetten plant Clouseau in oktober een intieme, verrassende theatertournee die overal in Vlaanderen halt houdt. De beste manier om alle fans te bedanken én om de aandacht te vestigen op datgene waar het al die jaren om draaide, namelijk de songs.

Clouseau live voorstellen hoeft inmiddels nog nauwelijks: al sinds mensenheugenis is Clouseau live in Vlaanderen met niets te vergelijken. De kwaliteit van hun shows is altijd absolute top qua geluid én licht, en Koen Wauters is nog steeds de gedroomde frontman die het publiek op sleeptouw neemt. En dat publiek blijft Clouseau al al die jaren trouw omdat ze méér dan tevreden huiswaarts keren!

Met hun vaste band wordt het een unieke tour en zullen Koen en Kris elke concertbezoeker van z'n sokken blazen! 

TICKETS

Tickets: € 42
 

Abonnees

Plopsa-abonnees hebben € 10 korting per persoon op tickets.
Opgelet, de tickets zijn enkel geldig in combinatie met een persoonlijke Plopsa-FunCard die nog geldig is op de dag van de voorstelling.
 

Inwoners WESTKUST

Inwoners van De Panne, Veurne, Koksijde & Nieuwpoort hebben € 10 korting per persoon op tickets.
Tickets kunnen aangekocht worden bij de Dienst Toerisme in De Panne (enkel inwoners De Panne), de bibliotheek van Veurne (enkel inwoners Veurne) en aan het onthaal van Plopsaland De Panne.

Opgelet: voordeelprijs wordt alleen toegekend op vertoon van de eigen identiteitskaart.

Open:oktober
07